E-book

Hoe u een robuust draadloos netwerk creëert zonder voorinvestering

draadloos netwerk

Betrouwbaar draadloos internet, een fata morgana of realiteit?

Het draadloos netwerk wordt steeds belangrijker. Hier is ook een goede reden voor: we werken meer op laptops en andere mobiele apparaten. Maar slechts het faciliteren van een draadloze internetverbinding is niet genoeg. Er wordt steeds meer gevraagd van het wifinetwerk; een ontwikkeling die in de nabije toekomst alleen maar zal doorzetten. Wat zijn de uitdagingen die spelen op het gebied van draadloosnetwerkbeheer? En hoe zorgt u ervoor dat uw netwerk klaar is voor de toekomst?

De voordelen van Wifi-as-a-Service
In dit e-Book gaan we in op deze uitdagingen en belichten we de kracht van Wifi-as-a-Service. Vul het formulier in om deze interessante content te downloaden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul het formulier in! 

Download hier het gratis e-book:

 

Kennissessie in de cloud

Ervaar de voordelen van Cisco Meraki in de cloud. Letterlijk. In onze informatieve kennissessie geven we een live demo over het gebruik van het cloud-managed Meraki-dashboard. Maar dat is niet alles: alle aanmelders maken kans op een live Meraki-demo in de Open Line luchtballon. Zo ervaart u de voordelen van de cloud op een unieke manier: letterlijk tussen de clouds. Meld u hier aan!

Open Line en Cisco Meraki: Partners in wifi

Open Line is Premium Cloud-partner van Cisco. Al onze medewerker hebben de juiste certificaten om u hierover van advies te voorzien, de oplossingen succesvol te implementeren en het beheer tot een succes te maken. Vanuit dit partnerschap willen wij u helpen de beste netwerkomgeving te creëren voor u en uw medewerkers.

Goed geregelde wifi
 
Goed geregelde wifi