Over Ons

Uw trusted IT dienstverlener

De kracht van Open Line zit op de eerste plaats in onze medewerkers. Wij zijn kennispartner voor onze klanten, en dat vertaalt zich in de up-to-date expertise van onze medewerkers. Deze hebben altijd de juiste scholing en certificering om samen met u, uw IT-oplossingen tot een succes te maken. Bij het uitdenken en implementeren van oplossingen staat u als klant centraal. Open Line kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en de korte lijntjes tussen klant en consultant. Dienstverlening met een gezicht.

Focus op innovatie

De markt verandert snel en digitale transformatie is hot. Als IT-organisatie of afdeling moet u daarom wel mee veranderen en blijven innoveren. Open line ontwikkelt zich voortdurend en gaat strategische allianties aan met de juiste (technologie) partners. Dat is voor Open Line, maar ook bij u, de sleutel tot innovatie.

Waarom Wifi-as-a-Service bij Open Line?

Open Line denkt graag met u mee over het inrichten van de best passende wifi-oplossing. Daarin zijn we altijd eerlijk tegen de klant: we bieden u precies aan wat u nodig heeft om uw medewerkers zo goed mogelijk te faciliteren op het gebied van draadloze netwerken. We zijn altijd eenvoudig benaderbaar, omdat onze klanten gemakkelijk kunnen schakelen met onze servicedesk en de contactpersoon die u ook na de implementatie van dienst blijft. Dienstverlening met een gezicht dus! Onze servicedesk klantenteams kennen uw organisatie en belangrijke bedrijfsprocessen, en weet wanneer iets de eerste prioriteit moet hebben.

Cisco Meraki

Cisco Meraki biedt één van de meest gebruiksvriendelijke en inzichtelijke netwerkoplossingen in de markt, volledig gemanaged in de cloud. Onze consultants zijn bovendien allemaal gecertificeerd op het gebied van de Cisco-oplossingen, waarmee we uw Cisco Meraki investering gegarandeerd tot een succes maken. Omdat wij de Premium Cloud Partner status hebben zijn de communicatielijntjes tussen Open Line en Cisco kort en kunnen we indien nodig escaleren tot het hoogste niveau.

We blijven betrokken bij de klant en delen proactief onze kennis in kennissessies (onze klant ontbijt- en lunchsessies zijn ‘wereldberoemd’ in Nederland en bij onze technologiepartners). We delen graag nieuwe ontwikkelingen en inzichten met onze klanten. Sharing knowledge & insight is ons adagium.

Heeft u nog aanvullende vragen over Open Line, de oplossingen van Meraki of wifi in het algemeen? Schroom niet en neem contact met ons op! Zie bijvoorbeeld onze ‘meet-the-expert’ mogelijkheid, een laagdrempelig 15-minuten gesprek over úw draadloze omgeving.

Meer over Open Line

 

Kennissessie in de cloud

Ervaar de voordelen van Cisco Meraki in de cloud. Letterlijk. In onze informatieve kennissessie geven we een live demo over het gebruik van het cloud-managed Meraki-dashboard. Maar dat is niet alles: alle aanmelders maken kans op een live Meraki-demo in de Open Line luchtballon. Zo ervaart u de voordelen van de cloud op een unieke manier: letterlijk tussen de clouds. Meld u hier aan!

Open Line en Cisco Meraki: Partners in wifi

Open Line is Premium Cloud-partner van Cisco. Al onze medewerker hebben de juiste certificaten om u hierover van advies te voorzien, de oplossingen succesvol te implementeren en het beheer tot een succes te maken. Vanuit dit partnerschap willen wij u helpen de beste netwerkomgeving te creëren voor u en uw medewerkers.

Goed geregelde wifi
 
Goed geregelde wifi