Advies

Meet the expert

 

Vrijblijvend advies voor úw draadloze netwerkomgeving

Netwerkbeheer is in de praktijk vaak best lastig. Daarom hebben we een nieuw concept bedacht: Meet The Expert. Dit is niets meer en niets minder dan een laagdrempelig 15-minuten gesprek met één van de Open Line netwerkexperts. Tijdens zo’n gesprek kunt u hem of haar het hemd van het lijf vragen over de pijnpunten van draadloos netwerkbeheer, welke oplossingen het best passen bij uw organisatie en het gebruik van de Cisco Meraki-oplossingen.

Deskundig consult van een trusted cloud guide
Open Line ondersteunt en adviseert klanten bij het ontwerpen, bouwen en beheren van duurzame ICT-oplossingen. We zijn een cloudpartner met een sterke focus op vertrouwen. Het fundament bestaat uit ervaren techneuten en medewerkers die de klant door en door begrijpen. De sterke basis, in combinatie met de gedrevenheid en het bescheiden karakter van de medewerkers, maakt Open Line tot de organisatie die het vandaag de dag is.

Wilt u graag met een van onze experts in contact komen? Vul het formulier in! 

Meld u nu aan voor een gratis adviesgesprek:

 

Kennissessie in de cloud

Ervaar de voordelen van Cisco Meraki in de cloud. Letterlijk. In onze informatieve kennissessie geven we een live demo over het gebruik van het cloud-managed Meraki-dashboard. Maar dat is niet alles: alle aanmelders maken kans op een live Meraki-demo in de Open Line luchtballon. Zo ervaart u de voordelen van de cloud op een unieke manier: letterlijk tussen de clouds. Meld u hier aan!

Open Line en Cisco Meraki: Partners in wifi

Open Line is Premium Cloud-partner van Cisco. Al onze medewerker hebben de juiste certificaten om u hierover van advies te voorzien, de oplossingen succesvol te implementeren en het beheer tot een succes te maken. Vanuit dit partnerschap willen wij u helpen de beste netwerkomgeving te creëren voor u en uw medewerkers.

Goed geregelde wifi
 
Goed geregelde wifi